Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday November 26, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Miscellaneous > Off-Topic

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-24-2010, 02:25 PM   #1
Scooby Specialist
Member#: 46134
Join Date: Oct 2003
Chapter/Region: TXIC
Location: Welcome to Flavor Town
Default I need assistance from the OT Helpdesk

Ok, so I got this new machine and we were installing oracle clients software and a java SDK on the computer. Part of this involved changing the classpath under environment variables in the system icon of the control panel.

Before I did this, my network drives would map at login through a batch file that gets run. Now it won't map the network drives at login after we installed everything.

For a brief fraction of a second a command prompt window flashes and after video-ing it, it says something to the effect of:

"(Something) is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file."

I can't get a clear enough screenshot to figure out what that (Something) is. Has anyone ran into this problem? I guess I really need to find out what the program is first, huh?
BGPunk2001 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need assistance from the NWIC group 06_Aspen_STI North West Impreza Club Forum -- NWIC 1 05-31-2008 08:38 PM
need help from the OT engineers H-Dtech Off-Topic 67 02-05-2008 01:55 PM
Need help from the OT Photographers! Stray Cat Off-Topic 1 08-14-2007 01:40 PM
Need assistance from the windows/PC gurus out there! Krmnnghia01 Off-Topic 7 07-15-2006 12:36 PM
Cobb Tuning needs to ask for some assistance from the locals... Christian. Rocky Mountains Impreza Club Forum -- RMIC 0 01-30-2006 06:57 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.