Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday November 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-05-2010, 02:30 AM   #1
wrxbungs
Scooby Newbie
 
Member#: 250495
Join Date: Jun 2010
Chapter/Region: VIC
Location: Vancouver
Vehicle:
2002 WRX
Black Blue Mica

Lightbulb Something I found in my used WRX

Ok so I picked up a 2002 wrx at the end of July.
Its been great so far, until two weeks ago my stereo and clock lost power.
I replaced the fuse and it was good another couple days.
Then that fuse went too.
I pulled apart my console and found a bundle of unorganized wires and some aftermarket speaker wires. But nothing frayed, nothing bare. I did however find under my dash a loose ground wire. I grounded it and put in a new fuse. Next day no trouble, stereo works.....for about 20min. Was braking going down a hill and it cut out again
Tonight I started jiggling the ground wire i had just re-grounded and could hear a ping noise...odd...
So I start messing with it again tonight and I hear a ping. I turn off my car...****ing hell my gauges are still on and car is still running WTF!
I go investigating further, following this ground wire to whatever its connected to


Lo and behold....

Someone was nice enough to leave behind their HKS Turbo-Timer for me lol
Alas I think the poor wiring seen in the picture is the cause of my short. Anyone know which of these wires does what???


There is one thick, soft rubber wire that seems to go up and around and loop-di-loop from somewhere around the steering column the disappears past the back of the center console.

Anyone know where my short is likely occuring? Any help would be appreciated

On the plus side I did just score a working turbo timer hahaha
wrxbungs is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I use a 05 2.5i 4eat in my 03 WRX 4eat? 8URVTEC Transmission (AT/MT) & Driveline 0 12-28-2009 05:03 AM
What year MAF can I use in my 04 WRX? iRide Newbies & FAQs 2 05-10-2009 12:57 AM
I've never had something so big in my hands before, OR My 6 Inch Custom Pistol thread waktasz Off-Topic 21 12-08-2008 09:34 AM
Weirest thing you've found in a used car you've purchased WRX Power Off-Topic 49 04-17-2003 02:11 AM
Look what I found in my exhaust. NC2.5RS South East Region Forum 3 04-06-2003 10:44 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.