Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday September 19, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-12-2010, 07:51 PM   #1
Codyman
Scooby Newbie
 
Member#: 178801
Join Date: Apr 2008
Chapter/Region: MWSOC
Vehicle:
2005 subaru WRX
wrb

Default Strange electrical issuse

Ok, so I have a '05 wrx with 60,000 miles. manual tran. My parking brake light is on as well as my abs light. at times, when i am stopped, my speedo goes to 20mph and back to 0. And if im clutched in coasting to a stop sign, my speedo goes to 0. I can get my Speedo to go to 0 also if I hit my A/C. Along with these issues, My cruise control doesnt turn on, only my day time running lights engage, so my high beams do not work.

Now, I have a squeeking sound coming from my rear passenger wheel. Im thinking a brake pad or parking brake dragging. Could that have overheated a speed sensor, abs sensor thing? Also, Both times this has happened I have towed a light boat. would the wiring harness short something? if so where can I find the fuse. Not sure what to check, but rather do it myself than pay for it if I can help it.

Thanks
Codyman is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical Issuse krypt951 Factory 2.5L Turbo Powertrain 2 05-23-2009 09:42 PM
Strange electric/lighting problem Steroid500 Electrical & Lighting 2 02-03-2004 08:10 PM
Strange electrical problem oldleg Service & Maintenance 1 05-21-2002 10:02 AM
Strange electric sounding whistle from area near the rear diff Kostamojen Normally Aspirated Powertrain 18 11-06-2001 05:59 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.