Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday September 19, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-19-2011, 10:01 PM   #1
NJHK
Scooby Specialist
 
Member#: 217248
Join Date: Jul 2009
Chapter/Region: Tri-State
Location: Belle Mead, NJ
Vehicle:
2009 STI
Black

Default Anyone ever have a cracked APS Inlet?

I was just curious if anyone has ever gotten a cracked APS inlet. I've had this installed on my car at least a year and not sure if this was resulting from my initial install or not. Either way, its going to have to be replaced but just wanted to see if this is abnormal or not.

Also I'm not sure if the crack has gone all the way through or not...would I be able to do something temp to try and seal it up?

Here is how bad it is...

NJHK is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
(+11) Anyone else have a cracked bumper problem here in socal? pookothebear Southern California Impreza Club Forum -- SCIC 9 03-10-2011 10:56 AM
Anyone ever have a strut mount replaced? have estimate, want input AC Lerok Service & Maintenance 7 12-07-2001 01:24 PM
Anyone ever have a car shipped? JasonRan General Community 2 12-05-2001 09:50 PM
Help...Anyone ever have their wheels milled? Whiplash Brakes, Steering & Suspension 6 05-09-2001 05:56 PM
('93-'01) anyone ever have this problem starting your RS? IMPRZME Impreza Forum 7 05-09-2001 01:02 AM


All times are GMT -4. The time now is 09:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.