Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday September 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-16-2012, 03:32 AM   #1
RISubieRex
Scooby Newbie
 
Member#: 307060
Join Date: Jan 2012
Chapter/Region: NESIC
Location: Rhode Island
Vehicle:
2004 Impreza WRX
Silver

Unhappy Bad Idle After Replacing TGV Driver Side

New here, appreciate all help!

Just replaced my driver side Tumble Generator Valve (TGV) as well as the actuator and sensor. I removed my top mount intercooler, air intake, and my intake manifold to do this as well as my fuel injector and fuel rail. After everything was put back in these were the results.

-Car leaked gasoline from the injectors due to faulty o-ring seals
^^Replaced that

Car Idles like complete CRAP. Idles at 1000RPM and shakes Rough.

Car never idled nowhere near this bad before the installation and I am throwing misfire codes as well P1086 TGV Circuit Low Input

Checked almost everything has far as vacuum leaks or lose hoses, 12 hours into this nightmare im thinking about breaking in and bringing it to a dealer

Any ideas? ILL LOVE YOU FOREVER
RISubieRex is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS : 04-07 WRX/STI Drivers side mirror UNPAINTED spongerrich Exterior/Styling 3 01-26-2012 01:58 AM
2006 Tribeca replacing the drivers side low beam again STight Tribeca Forum 8 08-08-2011 10:48 AM
DFW - Help me replace a driver side fender 05 wrx z4g63 Texas Impreza Club Forum -- TXIC 0 01-12-2011 03:14 PM
how do I replace a drivers side window on a 99 legacy rboutin Newbies & FAQs 1 05-01-2010 06:55 PM
Bad idle after fuel pump install?? patrick smith Factory 2.5L Turbo Powertrain 6 02-23-2010 06:55 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.