Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-26-2012, 04:50 PM   #1
DiOdE_EE
Scooby Specialist
 
Member#: 263726
Join Date: Nov 2010
Chapter/Region: MAIC
Location: Hampton Roads
Vehicle:
2011 STI Limited
PBP

Default STI Bluetooth and Nexus Galaxy issue?

I am trying to find out if there is anyone else out there that is having any issue with the Bluetooth and the Nexus Galaxy? I have issues connecting the two and often times have to attempt the connection multiple times before the phone connects with the head unit. Often times, it will connect but then it will not have phone controls (can still stream audio, but not phone calls ). I had the original Droid before this phone that worked every single tine I got into the car.

This leads me to my other problem. On my old phone I could just leave the Bluetooth on and it would automatically connect after starting the car. Now, with the new phone, I have to manually connect the phone to the head unit every time I get into the car. I have played with some of the settings on the phone including time out durations but nothing seems to work.

Anyone else have any of these type of problems?
DiOdE_EE is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2011 wrx, bluetooth, and iphone 4 issue EricInHoodRiver Car Audio, Video & Security 3 02-20-2012 01:21 PM
FS : FS WA: SOLD 08 STI OEM Navigation w/Bluetooth and microphone adapter gaguilarsti Interior/Dressup/Audio & Security 12 01-14-2011 12:16 AM
FS: 08 STI Nav Unit w/Bluetooth and Sirus sierra68 Interior/Dressup/Audio & Security 0 05-08-2009 02:03 AM
FS: VA: Pioneer AVIC Z1 Navigation/DVD/HDD system with Bluetooth and Partial Warranty deathfrombelow Interior/Dressup/Audio & Security 15 06-13-2008 09:45 PM
FS: nintendo Wii and Mario Galaxy/zapper/Resident Evil zentrandi Non-Subaru Stuff 8 03-26-2008 08:01 AM


All times are GMT -4. The time now is 04:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.