Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday August 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Normally Aspirated Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-26-2012, 07:14 AM   #1
Fused
Scooby Newbie
 
Member#: 129818
Join Date: Oct 2006
Location: Auckland, New Zealand
Vehicle:
1997 GF8 Impreza R6
2004 JDM BE5 Legacy B4

Default EZ30R AVCS Issues.

I have an EZ30R in a '97 Impreza running a Link G4. For some reason, after the engine has been running for some time, the LH bank stops advancing in accordance with the targets. The RH bank continues to behave as normal.

I've discussed the issue with one of the mechanics at the dealership here, who has said he never sees any issues with the H6s but that the 4s often have issues with the banjo bolt filters. I'll search the engine for these and remove them if I find them tomorrow.

Has anyone else had these issues?
* Registered users of the site do not see these ads.
Fused is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
avcs clearance issue any suggestions Red_Wrx Built Motor Discussion 11 12-24-2010 12:29 PM
Can someone look at my AP Log - AVCS Issue deftonez99 Engine Management & Tuning 2 07-07-2010 08:19 AM
Directions how to install AVCS heads in a non AVCS car and not use AVCS sgiord86 Built Motor Discussion 1 11-19-2009 04:31 PM
Timing and AVCS Issues jonjavajones Factory 2.0L Turbo Powertrain 0 09-17-2009 06:20 PM
car down on power--possible AVCS issue? Physics Junkie Factory 2.5L Turbo Powertrain 15 06-04-2007 01:02 PM


All times are GMT -4. The time now is 06:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.