Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 24, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-14-2012, 01:01 AM   #1
wrxeffex
Scooby Newbie
 
Member#: 287196
Join Date: Jul 2011
Location: NY
Vehicle:
2004 WRX 4eat
silver

Default Car won't start 04 WRX

Now car won't start. It won't crank. Makes a fast clicking noise though.
Changed battery and still the same thing. Cleaned off terminals and put dialectric grease on them too. I have power and everything still when I turn the ign. key. Also I have an auto. Alt? starter? connections? Never had a prob like this.
wrxeffex is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fuel pump won't start, blown fuse SBF 2, car won't start ClassicGC Factory 2.0L Turbo Powertrain 5 06-29-2008 09:18 PM
Car won't start - cranks but won't start dave_88 Factory 2.0L Turbo Powertrain 4 12-12-2007 10:29 PM
Car won't start. Won't crank, but lights will turn on Gorge Service & Maintenance 9 01-09-2007 01:23 AM
car won't start! 02 wrx bouncingsoul23 Factory 2.0L Turbo Powertrain 8 12-02-2004 04:43 PM
V6 STI longblock in an 04 WRX: Car won't start cjm04WRX Factory 2.0L Turbo Powertrain 21 11-09-2003 10:17 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.