Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-24-2012, 10:36 PM   #1
801wrx
Scooby Newbie
 
Member#: 283314
Join Date: May 2011
Chapter/Region: RMIC
Location: Springville, Utah
Vehicle:
2004 WRX boozed up!
Silver

Default Car issues (CELs) :(

So my car threw some CELs.

P0301 Cylinder 1 Misfire
P0302 Cylinder 2 Misfire
P0304 Cylinder 4 Misfire
P0172 System Too Lean (Bank 1)

The car has been running perfect for the last few years, and ALL DAY TODAY.
but went to the gas station for a drink and redbox, and right when I started the car it was having an idle problem, (chugging basically)

I checked all the lines for leaks, and didn't see any..

any input would help

the car is my dd so I need to resolve this problem ASAP
801wrx is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crap, car won't start :( LinuxGuy New England Impreza Club Forum -- NESIC 42 08-26-2004 06:03 PM
need help wiring my amp, Im a car audio n00b :( newb Car Audio, Video & Security 9 01-31-2004 11:19 AM
Gauging interest: car and parts :( nateconnella North West Impreza Club Forum -- NWIC 10 10-20-2003 03:02 PM
My car isn't fast.... :( ScreaminFast Engine Management & Tuning 13 08-26-2003 01:06 PM
I wrecked my car this morning :( sonicsuby Off-Topic 29 07-31-2003 03:06 PM


All times are GMT -4. The time now is 03:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.