Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 11, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Built Motor Discussion

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-18-2012, 06:03 PM   #18
spoolinsti05
Scooby Specialist
 
Member#: 108051
Join Date: Feb 2006
Chapter/Region: Tri-State
Location: NY
Vehicle:
2005 TickingTimeBomb
Jr tuned TT Sleeved

Default

Well I've been driving the car fixed couple boost leaks. throttle body gasket. Just ditched the down pipe gasket junk.

Hopefully I can drive it and get the o2 sensor ready and the evap isn't ready I'm over due for inspection. I did delete the evap solenoid when I had the hydra.

I Put 400 miles on the car this post weekend. The motor is great no smoking on start up or at all catch can hardly has anything in it. Tony did a great job.

I already have my spare block ready for him to do if possible.

Besides that if anyone has any input on getting it ready for inspection that would be helpful. the o2 sensors are original but where removed for the two years the hydra was in the car.

They seem to be moving normally while driving. I'm hoping it was just because my coupler leak, throttle body gasket, and down pipe gasket that caused those systems not to ready at least the o2 sensor the heater is ready.
spoolinsti05 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS/FT : CA: Darton sleeved built ej257 blkwagon Engine/Power/Exhaust 12 06-11-2011 06:26 PM
ej257 pinned sleeves GoofyLGT Built Motor Discussion 51 03-19-2011 04:40 PM
EJ257 Darton dry sleeve engine break-in procedure mtcs Built Motor Discussion 3 08-07-2010 09:59 AM
FS: Built EJ257 shortblock! 99.5 CP Pistons, Eagle Rods, ACL Main and Rod Bearings 06TRDude Engine/Power/Exhaust 12 12-22-2009 09:24 PM
04 sti ej257, darton sleeves, 03 ej20 suby1man03 Engine/Power/Exhaust 26 11-26-2009 06:07 PM


All times are GMT -4. The time now is 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.