Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday July 23, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Tire & Wheel Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Tire & Wheel

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-04-2012, 10:47 PM   #1
dpenn
Scooby Newbie
 
Member#: 141201
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: Silver Spring, MD
Vehicle:
2008 WRX
DGM

Default Direzza Sport Z1 Star Spec

Hello All.

I have a 2006 Sti and have recently put on a fresh set of Direzza Sport Z1 Star Spec 255/40/17 and I am having a really annoying issue.

The car drove straight before the new tires, but now, it pulls to the right.

I had a very very reputable Subaru Specialist Shop in Gaithersburg do:

1. Checked all bushings and arms
2. Switched Half Shafts
3. Several Alignments
4. Changed FR Tire
5. Two different sets of tires and rims
6. Checked the brakes for dragging

and nothing changed. It still pulled to the right.

Only when the FR and FL tires were switched did the pulling stop.
I know the tires are directional, but this was just to see what happened.

Another shops told me:

1. Broken Motor Mounts
2. Frame Damage

Honestly, the motor mounts are fine, and the alignment is good, so I don't think the frame is bent.

Whats wrong with my car. Please helpppp.

Last edited by dpenn; 09-05-2012 at 12:00 AM.
dpenn is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.