Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday July 11, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.5L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-07-2012, 10:54 PM   #1
simplystockwrx
Scooby Newbie
 
Member#: 314737
Join Date: Mar 2012
Chapter/Region: MAIC
Location: CA
Vehicle:
2012 WRX
ISM

Default 2011-2012 Intercooler to Throttle body hose question

Yesterday I was cleaning my motor this dude stops by and asked if I had a problem with my '12 WRX? After I told him I had no issues then he went on to say that he owned an '11 WRX with around 12,000 miles that was currently at the dealer getting repaired. He was running a Stage 2 set up of some sort and under boost his "intercooler to throttle body hose" was saturated with oil due to blow by and slipped off enough to cause a decently audible whine and vacuum leak. Dude also said Subaru is aware of this issue and is trying to figure out a work-around but would not warranty. I'm guessing the warranty refusal is from the Stage 2 setup. This is all hear say from someone I don't even know and I'm curious if this has happened to anybody else with a 2009+ WRX? Is this possible? Would an AOS fix this issue if there is such an issue? My car is completely stock and I'm driving back to Cali from WV in a few days and I was thinking about removing my intercooler just to check **** out. Before I do that I thought I'd ask around 1st.
simplystockwrx is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.