Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday September 27, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Pre-2002 Factory Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-28-2012, 02:34 PM   #1
wrxr4ti
Scooby Newbie
 
Member#: 100724
Join Date: Nov 2005
Chapter/Region: NWIC
Location: Portland OR
Vehicle:
98 Impreza RSTi
RED

Default RUTROW, No 5v to crank/cam on a 20k

So she just died, on the road( v4 ej20k swap). Got it back to the garage, no wave pattern from crank/cam sensor. No 5v from ECU pin 9 connector b136. I think the ecu went sizzles, but want to check if anyone else here had this problem?

Last edited by wrxr4ti; 09-28-2012 at 04:22 PM.
wrxr4ti is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.