Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday August 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-02-2012, 11:57 AM   #1
jaronfitz
Scooby Newbie
 
Member#: 279160
Join Date: Apr 2011
Location: pittsburgh
Vehicle:
2007 WRX STI
black

Default quick CEL question

I posted here about a week ago asking for help on a problem i was having when throwing a p0171 code and thanks to all your help my car is running amazingly.

When I unplugged my MAF my car instantly ran great, so I got some cleaner and cleaned it up and plugged it back in. It runs even better to my surprise. After plugging it in and starting it up I immediately checked my accessport and I now have p0102(MAF sensor) p0113(intake air temp circuit high input) and still my p0171 running lean code. i dont get it my car is running perfectly. Only mods on the car are a turbo back and a stage 2 tune.

any input?
jaronfitz is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.