Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > General Community

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-05-2012, 03:56 PM   #1
wizner
Scooby Newbie
 
Member#: 186848
Join Date: Aug 2008
Location: sterling heights
Default quick search question

its been driving me crazy, and im sure theres a very simple answer to this but im trying to search for cars for sale in michigan only. so i thought i would go to advanced search and just type in "mi", select title only, and under the specific forum of private cars for sale. and i was well aware that there might be mi for milage but that would be ok. whats annoying is that at the top of the results is a car post dated 9-28 and i know that there are a couple of cars that have been posted on today from michigan. so obviously the search is excluding tons of relevant results. i thought that one of the reasons that everyone was required to put a state in 2 letter format was for ease of recogition. what am i doing wrong? and i hope this is another stupid question that can be easily answered, thank you
wizner is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.