Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday July 6, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-06-2012, 07:05 PM   #1
kendalja
Scooby Newbie
 
Member#: 321043
Join Date: May 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: Milwaukee, WI
Vehicle:
2002 WRX Wagon
PSM

Default 2002 Wrx Wagon Misfires - Help!!

I have a 02 WRX wagon with about 115k on it that has been getting random misfires on all cylinders. Here is a list of mods:

VF22 Turbo
Walbro 255 fuel pump
Perrin short ram intake
Grimmspeed boost controller
Light weight flywheel
MRT Downpipe
MRT Cat Back Exhaust

I am still in contact with the original owner and he never had issues with random misfires, even with the light flywheel. Here is a list of things I have tried:

Cleaned maf
Replaced fuel filter
New plugs: ngk pfr6g gapped at 028
Compression test @ 150 psi per cylinder
Cleaned crank sensor
Good fuel pressure
No vacuum leaks
New pcv
Double checked all clips to coil packs
All grounds are good and clean
Replaced coil packs
Seafoamed Top End

This all started when I decided to do a tune up and replace the plugs. I have tried ngk irridum plugs with no luck also. The car runs fine with no bouncing idle and no noticeable misfire at idle or driving. I am running out of ideas and I am looking for ANY other advice! Thanks!
kendalja is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.