Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday July 12, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.5L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-31-2012, 11:25 AM   #1
banshee04
Scooby Specialist
 
Member#: 179014
Join Date: May 2008
Location: Oklahoma City, OK
Vehicle:
'06 WRX
OBP

Default Car will not rev past 7000rpm's

'06 WRX
Built motor
Rotated Kit
Precision 6262
1400cc Inj
Twin Intank pumps
24psi
E85

This problem has been going on for awhile. Before this setup, It was all the same but a FP Red turbo. Im not sure what it is. When my car was on a 20G, it would rev just fine. When I started putting the bigger turbo's on, thats when the problem started occuring.

There are no boost leaks, Plenty of fuel, New plugs (Ive tried stock heat range and 1 step colder), New fuel filter, Logged misfires and 0 show up when it happens, All the grounds hooked up, Etc.

I had a HKS DLI II on the car cause I thought it was a spark issue, but it didnt help up top around the 7000rpm's. The car wont even rev past 7000rpms while in neutral

I also raised the boost limit (fuel cut) and the rev limiter and it didnt do a thing.

Here is the map if anyone wants to take a look: https://docs.google.com/file/d/0B2Ra...d0dUJFM1U/edit

I did a log to show whats going on. I really cant see anything, but maybe someone see something else? Here is the log: https://docs.google.com/file/d/0B2Ra...h2SjE5Nzg/edit

11/16/2012 - New Log - Neutral Rev. As you can see, just me being in netural wont even let the car rev more the 7000rpm's
https://docs.google.com/file/d/0B2Ra...JFRXVqNUU/edit

Hopefully someone can point out something I might be overlooking.

Last edited by banshee04; 11-16-2012 at 04:31 PM.
banshee04 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.