Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday August 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-08-2012, 12:52 PM   #1
cbazq271
Scooby Newbie
 
Member#: 330175
Join Date: Aug 2012
Default motor mount help

well I have read every post about changing motor mounts. I am changing the mounts on 05 sti. I am trying to put group N mount in now. After one full day and buying every possible type of 14 mm wrench, I finally got the left side off. Now I have spent half of today just trying to get the left rear bolt back in? I haven't even tried the driver side yet. All the post here tell you how to get the bolts out. But how do you get the bolts started back in? I have the pitch stop out and the motor jacked up as far as possible. Anyone living in the Glenfalls, NY area want some money and has done a mount swap before, PM me. I will pay to have these changed, but the car is not drivable. Chad
cbazq271 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.