Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday October 23, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Transmission (AT/MT) & Driveline

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-13-2012, 01:50 PM   #1
Scooby Newbie
Member#: 218475
Join Date: Jul 2009
Chapter/Region: TXIC
2007 CGM STI

Default Differential or axle problem???

Hey it's been a while since I been on this site. My 07 STI has a problem up front, basically at low speeds it feels quite wobbley and it pulls hard to the right at full throttle. If I put my DCCD all the way to the rear it goes away. Does anyone know what this could be? Pm me or email me at j.saa.engratgmail.com
JoeyS07sti is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 02:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.