Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday May 30, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-16-2012, 04:19 PM   #1
castle1977
Scooby Newbie
 
Member#: 332244
Join Date: Sep 2012
Chapter/Region: RMIC
Location: vail co
Vehicle:
2003 wrx wagon
black

Default help me find my cooling leak

a few days ago my wrx started leaking coolant, the shop i took it to wanted a lot of money and said i would have to remove the turbo to fix the leak. i finally got around to poking around under the hood to try to find it today.

i couldn't pinpoint the leak. it was antifreeze, it smelled like it, and it was dripping slowly on the ground off of the passenger side crossmember under the car. there was a small bit of smoke from the area around the turbo, but all of the lines i could see were not smoking at all. what are the metal wrapped lines? i believe these are the oil lines, is that right? i traced all the coolant lines i could find from the top of the turbo, and there was no leakage or any buildup around the ends, but its leaking somewhere.

also, my heat isn't working, im guessing its because there isn't enough pressure build up to work the thermostat...
castle1977 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.