Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.5L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-03-2012, 09:27 PM   #1
SteveH654
Scooby Newbie
 
Member#: 315746
Join Date: Apr 2012
Location: Philadelphia
Vehicle:
2012 Subaru WRX
SWP

Default Cobb Ap Issues 2012 Wrx

Hey guys I just installed a Cobb SF intake, and bought a used AP from someone on here yesterday. When i first tried to link the AP it gave me an error message that it couldn't find my car or something, so i hooked it up to my computer and did the firmware update. Then I turned it on in the car and it seemed to work, I ran the stage 1 93 tune and everything seemed amazing. It boosted 16.1 lbs. Then when I came home and shut off my car and got back in later, it worked fine then all of a sudden stopped boosting 16 and started running 8 and had a SLIGHT fuel cut in 2nd. It seems as if it tunes the car and then like resets and starts boosting 8? Attached is the datalog i just ran (forgive me if its the wrong datalog or something im a newb with the ap right now).

https://docs.google.com/spreadsheet/...iOUJ3VFE#gid=0
SteveH654 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.