Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday April 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-04-2012, 09:07 PM   #11
KillerBMotorsport
NASIOC Vendor
 
Member#: 198281
Join Date: Dec 2008
Chapter/Region: MAIC
Location: Virginia
Vehicle:
2005 WRX/STi
WRB of course

Default

Quote:
Originally Posted by vision.dynamix View Post
If it was faintly lit, isnt that the same as being on, dim?
No, not at all. Different symptom, different cause.

Quote:
Originally Posted by Pandasaurus_rex View Post
My dummy light comes on dim all the time. It's just a poor connection because I have a pressure gauge confirming that I always have at least 30-100 psi. It needs to be fully lit to be considered "on".
^ This. It's usually cause by corrosion/moisture. I can get worse or better depending on conditions and almost always cured by simply removing and re-installing the sensor.

The sensor is ON when it's as bright as when you first turn the key to the 'on' position before the engine starts. Anything less bright is cause by a poor ground between sensor and block.
KillerBMotorsport is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.