Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday October 1, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > General Community

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-30-2012, 06:26 AM   #1
Aaron'z 2.5RS
Scooby Guru
 
Member#: 1026
Join Date: Mar 2000
Chapter/Region: MWSOC
Location: Hickigan
Vehicle:
'00 RS/WRX Stg5
'98 RS Stock

Default Why THIS site?? Computer guys, please a moment..

So I've got this odd problem... It ONLY happens with THIS site...

Whenever I am here, scrolling is screwed up... I scroll down a page and it pasuses, then scrolls, but when it DOES, it's like it picks up 50 copies of the toolbar across the bottom of the screen... (but only sometimes)

I'll roll my scroll wheel on my mouse and it's like it's out of control, it'll scroll, pause, scroll, pause, scroll(all the time)... all the while covering everything with "toolbars" I can run my cursor over the bars and SOME go away, some don't..

After a few seconds (sometimes MUCH longer) it rights itself/finishes loading the page or whatever is going on...

WTH is goin on...

I'm getting so fed up with this, been going on for MONTHS...


HALP
Aaron'z 2.5RS is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.