Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 10, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > General Community

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-30-2012, 10:00 PM   #25
KevinKe
Scooby Newbie
 
Member#: 283593
Join Date: May 2011
Chapter/Region: NESIC
Location: Southeast New Hampshire
Vehicle:
2008 Impreza 2.5i
Red

Default

I bet it's your flash addon/plugin installation. Check which versions you have installed in your Control Panel -> Add/Remove Programs (Programs and Features for Win7). It's possible you may have multiple versions installed, but you can uninstall all of them, then install the latest by going to http://get.adobe.com/flashplayer/

I have the same problem on my workstation at work, the Flash ads constantly f*** all my browsing windows when I get a bad ad on NASIOC.

You can confirm this by pressing "CTRL + ALT + DELETE" and clicking "Task Manager", then under the "Processes" tab, check for processes running with "flash" in their name and see if they're using a lot of memory. (alot meaning, possibly using 100,000+ K)

Last edited by KevinKe; 12-30-2012 at 10:06 PM.
KevinKe is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.