Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Saturday July 12, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning > Open Source Reflashes

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2013, 11:38 AM   #1
jakewrx
Scooby Newbie
 
Member#: 217945
Join Date: Jul 2009
Chapter/Region: Tri-State
Location: p town il.
Vehicle:
02 wrx hybrid 35r
blue

Default 05 wrx a/t wont start after reading ecu

Im having a little bit of a problem and didnt have any luck searching. i have a 02 wrx i was having trouble reading the ecu so i thought it was the tatrix cable. So i tested it on my wifes 05 wrx and it worked. i then unplugged the green connecters and let the car sit over the weekend. Come back and the battery was dead(first time ever)so i put the charger on it and cranks but no fire. ive tried resetting the ecu and no luck...

any response would be helpful thanks
* Registered users of the site do not see these ads.
jakewrx is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2013, 11:50 AM   #2
jakewrx
Scooby Newbie
 
Member#: 217945
Join Date: Jul 2009
Chapter/Region: Tri-State
Location: p town il.
Vehicle:
02 wrx hybrid 35r
blue

Default

wow just started after some serious time cranking... no idea? Fouled plugs??? This forum is awesome! all you have to do is start a new thread and you problems go away lol
jakewrx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.