Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday September 28, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-11-2013, 09:03 AM   #11
oharao2
Scooby Newbie
 
Member#: 229802
Join Date: Nov 2009
Chapter/Region: South East
Location: St Petersburg FL
Vehicle:
2008 WRX STI
OBP

Default

Quote:
Originally Posted by Bobert540 View Post
Any pics or install tips on how to use stock bracket?

First i compared where the brackets sat on the factory HU. I wanted to make sure it sat flush or close to flush on the Bezel like the OEM HU. I forget which holes on the Pioneer 4400 i ended up using but when attaching the brackets the top guides sit flush on the top of the Pioneer 4400 as they had on the OEM. And after moving the brackets around a few times they ended up just about spot on to where they had resided on the OEM HU. I think if you use any other bolt location on the Pioneer 4400 the HU will end up hitting the Scosche Frame or the JDM/TomTom Bezel.
After the allignment I just unscrew the bolted on harness from the factory HU. And attached it to the 4400 using the longer screws that come in the box with the Pioneer 4400. There are two sets of bolts in the 4400's box and I used the ones that looked just like the factory ones (but longer). (the factory bolts dont work. I tried) After that it just bolts in using the screws that had held the OEM HU in place.
oharao2 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clutch "clicking" in 2012 wrx STIDAWG Transmission (AT/MT) & Driveline 7 03-16-2013 11:22 PM
Where to ground in 2012 wrx hatch? slowhat Car Audio, Video & Security 3 02-24-2012 11:35 PM
pioneer avh-p4000 install in 06sti nation1979 Car Audio, Video & Security 25 02-26-2009 01:47 AM
Pictures of Hid's installed in '02 WRX :) paultg New England Impreza Club Forum -- NESIC 7 12-16-2001 04:22 PM
Found out a short throw shifter wasn't installed in my WRX.. cout Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 5 05-03-2001 05:59 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.