Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday April 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Built Motor Discussion

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-24-2013, 10:10 PM   #1
disturbed3269
Scooby Newbie
 
Member#: 169062
Join Date: Jan 2008
Chapter/Region: SCIC
Location: orange california
Vehicle:
2006 STi
WRB

Default help me diagnose my engine problem

So, I just rebuilt my engine for the second time. This time, the engine cranks and cranks but will not fire up. I do hear somewhat of an explosion of some sort in the exhaust but no vroom vroom. She will crank and crank.
I checked the fuel lines and they do have fuel at ignition in the on position. Plugs smelled like fuel. but Sparks plugs did not fire up on the pasenger side. I have no codes being shown either. Any suggestions would be appreicated. I do not want to have her towed to the stealership for something I can do myself.
* Registered users of the site do not see these ads.
disturbed3269 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.