Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday November 26, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-25-2013, 09:15 AM   #1
TurtDomonick
Scooby Newbie
 
Member#: 256779
Join Date: Sep 2010
Chapter/Region: SWIC
Location: St.Pete FL
Vehicle:
2004 Impreza WRX
wrb

Default rough idle/stalling issues

I recently purchased my second wrx and when at a light if I go to put it in 1st gear the rpms drop significantly and almost stalls/usually does. If I put the car in neutral it runs fine. The previous owner told me that its the lightweight flywheel causing this but I find that hard to believe. I've cleaned my IACV that I've seen some people say to do and still no improvement. It has brand new sparks, fuel filter, oil, tranny fluid, and a street tune all that I did when I got the car. The tuner said its the worst idle he has seen....Somebody please help!!!!
TurtDomonick is online now   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.