Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday December 28, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2013, 04:38 PM   #26
emericareaper2
Scooby Newbie
 
Member#: 323008
Join Date: Jun 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: Indiana
Vehicle:
2006 WRX
OBP

Default

Pardon the late reply but are you guys pretty sure my turbo is shot? I still haven't installed the new one & want to make sure that it is in fact a bad turbo.
* Registered users of the site do not see these ads.
emericareaper2 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 06:15 PM   #27
HinshawWRX
Medium Frank
Moderator
 
Member#: 140114
Join Date: Feb 2007
Chapter/Region: MAIC
Location: Common Sense, VA
Vehicle:
2014 Porsche
GT3 (Currently on Fire)

Default

Pull it off and check, wouldn't take more then 2 hours for peace of mind.
HinshawWRX is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2013, 10:29 PM   #28
emericareaper2
Scooby Newbie
 
Member#: 323008
Join Date: Jun 2012
Chapter/Region: MWSOC
Location: Indiana
Vehicle:
2006 WRX
OBP

Default

Took it off yesterday and found I had quite a bit of shaft play. Would that be the reason why I have a bit of turbo lag? And as for that tinkingish sound, my wastegate is very bad. I have another TD04 laying around that I just kinda compared the two & there was a huge difference in quality. The newer one didn't have rust & **** on it. I'm having some local guys help me install the new one on the 9th. Hopefully it goes well!
emericareaper2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.