Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday December 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.5L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.5L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2013, 10:23 PM   #26
Sti_Saul
Scooby Newbie
 
Member#: 336862
Join Date: Nov 2012
Chapter/Region: TXIC
Location: Corpus
Vehicle:
2005 WRX STI

Default

Quote:
Originally Posted by My_06WRX View Post
ask the previous owner about why its like that!
already tried to email him no response. I mean it is my car now so ohh welll
* Registered users of the site do not see these ads.
Sti_Saul is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2013, 01:48 AM   #27
06wrx420
Scooby Newbie
 
Member#: 226524
Join Date: Oct 2009
Chapter/Region: MWSOC
Location: NE
Vehicle:
2006 WRX
Blue

Default

I am having some what the same oil problem from the top of the engine pic that is posted. I am thinking it might be a little L hose down by the pcv valve. Anyone know what these hose are? It connects to some black piping under the intake mani. Then the piping goes back to a hose that goes over the turbo and down to the side of the block. These hoses seem to be very britle. Pretty sure oil goes throught these lines.
06wrx420 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2013, 09:30 PM   #28
06wrx420
Scooby Newbie
 
Member#: 226524
Join Date: Oct 2009
Chapter/Region: MWSOC
Location: NE
Vehicle:
2006 WRX
Blue

Default

bump for wondering if you got anything figured out.
06wrx420 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2013, 09:47 PM   #29
Uncle Scotty
Scooby Guru
 
Member#: 16200
Join Date: Mar 2002
Vehicle:
OK Houston
we have an Uncle

Default

Quote:
Originally Posted by Sti_Saul View Post
light literally flickered and never came up again

that light comes on at ~2.2psi or some stupid little number like that

id be preparing to rebuild or replace the shortblock
Uncle Scotty is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.