Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday April 18, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
South East Region Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Regional Areas > South East Region Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-26-2013, 08:16 PM   #51
johnblahuta88
Scooby Specialist
 
Member#: 221614
Join Date: Aug 2009
Default

keep the stock dp just in case you move somewhere that requires smog
* Registered users of the site do not see these ads.
johnblahuta88 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2013, 09:25 PM   #52
1_big_1
Scooby Newbie
 
Member#: 212408
Join Date: May 2009
Chapter/Region: South East
Location: Charleston, SC
Vehicle:
2005 Legacy GT

Default

Anyone local have a Tactrix 1.3? I just bought a 2.0 but its cutting out during WOT logging. I need to try a 1.3 if someone is willing.
1_big_1 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2013, 11:41 PM   #53
amalgrover
Scooby Specialist
 
Member#: 183480
Join Date: Jun 2008
Chapter/Region: South East
Location: Valdosta, GA
Vehicle:
2011 Audi A3 Quattro
2009 Forester XT

Default

if you are using the triggers to start the log (like the defrost button), that has been known to increase the frequency of this issue with windows 7. make sure you have all the newest definitions, tactrix updates, and windows updates, and then try logging by actually clicking the start logging button instead of starting it with one of the triggers.

also, make sure that the openport 2.0 and the usb cable are fully seated. the usb connector on the openport side of the cable has been known to easily break or get shorted. if the above info doesn't help fix the issue, and if you have a different usb cable laying around, try using the different cable to see if it helps.
amalgrover is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 09:51 AM   #54
1_big_1
Scooby Newbie
 
Member#: 212408
Join Date: May 2009
Chapter/Region: South East
Location: Charleston, SC
Vehicle:
2005 Legacy GT

Default

Thanks for the reply. I just bought the 2.0 from Tactrix on friday. I tried logging without the defrost bitton and its still cutting out. I also tried SDcard logging bit no luck.
1_big_1 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 11:23 AM   #55
steve2788
Scooby Newbie
 
Member#: 346875
Join Date: Feb 2013
Location: Charleston, SC
Vehicle:
2013 wrx sedan
SWP. TP stage 3

Default

We need to have a local subiee meet sometime anyone know of a good place to meet up?
steve2788 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 01:56 PM   #56
amalgrover
Scooby Specialist
 
Member#: 183480
Join Date: Jun 2008
Chapter/Region: South East
Location: Valdosta, GA
Vehicle:
2011 Audi A3 Quattro
2009 Forester XT

Default

Quote:
Originally Posted by 1_big_1 View Post
Thanks for the reply. I just bought the 2.0 from Tactrix on friday. I tried logging without the defrost bitton and its still cutting out. I also tried SDcard logging bit no luck.

weird...I would definitely try using someone else's tactrix setup to narrow it down.
amalgrover is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 07:31 PM   #57
johnblahuta88
Scooby Specialist
 
Member#: 221614
Join Date: Aug 2009
Default

lol cobb ap is the way to go. I have never had trouble logging with it.
johnblahuta88 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 07:32 PM   #58
johnblahuta88
Scooby Specialist
 
Member#: 221614
Join Date: Aug 2009
Default

Im down for a meet during the week. if anyone is down for hookah they have one right off base in goose creek. just a option
johnblahuta88 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 07:54 PM   #59
1_big_1
Scooby Newbie
 
Member#: 212408
Join Date: May 2009
Chapter/Region: South East
Location: Charleston, SC
Vehicle:
2005 Legacy GT

Default

Quote:
Originally Posted by johnblahuta88 View Post
lol cobb ap is the way to go. I have never had trouble logging with it.
Had an AP, wouldn't log either.
1_big_1 is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 09:07 PM   #60
johnblahuta88
Scooby Specialist
 
Member#: 221614
Join Date: Aug 2009
Default

oh damn man I have no idea. maybe its a sensor or just a faulty obd2 connector. I found new cables online for like $15
johnblahuta88 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 10:06 AM   #61
Braz
Scooby Newbie
 
Member#: 64273
Join Date: Jun 2004
Chapter/Region: South East
Location: Charleston, SC
Vehicle:
2005 STi
CGM

Default

anybody own the lifted blue forester that's up at Crews Subaru?

I was a little disappointed that out of an oil crush washer, cv boot, axle nut, and donut gasket, the only thing in stock was the crush washer. That said, the parts guy was courteous.
Braz is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 01:45 PM   #62
amalgrover
Scooby Specialist
 
Member#: 183480
Join Date: Jun 2008
Chapter/Region: South East
Location: Valdosta, GA
Vehicle:
2011 Audi A3 Quattro
2009 Forester XT

Default

Quote:
Originally Posted by johnblahuta88 View Post
lol cobb ap is the way to go. I have never had trouble logging with it.
From my experience, opensource is MUCH more reliable, MUCH more user friendly, and MUCH less problematic than the AP is or ever has been

Quote:
Originally Posted by johnblahuta88 View Post
oh damn man I have no idea. maybe its a sensor or just a faulty obd2 connector. I found new cables online for like $15
Any mini usb to usb cable will do. When the one that came with my Openport 2.0 broke, I just used the cable that went to my old Nikon camera or my Playstation controller charging cables (whichever one is available when I need one).
amalgrover is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 02:29 PM   #63
Southtown57
Scooby Newbie
 
Member#: 330761
Join Date: Aug 2012
Location: Charleston, SC
Vehicle:
13' STi
SWP

Default

When the time comes to tune my car. It's going straight to TopSpeed in Atlanta for a pro tune. I hate canned tunes.
Southtown57 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 04:55 PM   #64
johnblahuta88
Scooby Specialist
 
Member#: 221614
Join Date: Aug 2009
Default

If there was a local place that did tunes I would open source my car but im kinda stuck with the ap
johnblahuta88 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 05:24 PM   #65
amalgrover
Scooby Specialist
 
Member#: 183480
Join Date: Jun 2008
Chapter/Region: South East
Location: Valdosta, GA
Vehicle:
2011 Audi A3 Quattro
2009 Forester XT

Default

...just say the words ...between people like mecpgh and myself, I am fairly confident that the lowcountry is covered as far as installs and opensource tunes
amalgrover is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 05:35 PM   #66
mecpgh
Scooby Newbie
 
Member#: 193014
Join Date: Oct 2008
Location: Charleston, SC
Vehicle:
02 WRX WRB, 05 STI
FPGreen E85 400+whp

Default

Quote:
Originally Posted by amalgrover View Post
...just say the words ...between people like mecpgh and myself, I am fairly confident that the lowcountry is covered as far as installs and opensource tunes
That's true, just ordered myself a nice tig machine let the aluminum fab begin, anyone know of there are any aluminum race mufflers out there forsale? I want to make a 3 inch system from downpipe back but don't really want to run straight pipe
mecpgh is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 05:51 PM   #67
amalgrover
Scooby Specialist
 
Member#: 183480
Join Date: Jun 2008
Chapter/Region: South East
Location: Valdosta, GA
Vehicle:
2011 Audi A3 Quattro
2009 Forester XT

Default

Badass! The only thing I have right now is my factory FXT exhaust (which probably isn't anything you are interested in )...BUT...If you ever are in search of test vehicles, just let me know, as I have access to a pretty good variety of makes, models, and years of Subarus.
amalgrover is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 06:13 PM   #68
mecpgh
Scooby Newbie
 
Member#: 193014
Join Date: Oct 2008
Location: Charleston, SC
Vehicle:
02 WRX WRB, 05 STI
FPGreen E85 400+whp

Default

I already have a Invidea N1 race but that's no fun
mecpgh is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 06:52 AM   #69
vwown3d
Scooby Specialist
 
Member#: 69991
Join Date: Sep 2004
Chapter/Region: South East
Location: USA
Vehicle:
Leh Keen
Approved

Default

Quote:
Originally Posted by mecpgh View Post
That's true, just ordered myself a nice tig machine let the aluminum fab begin, anyone know of there are any aluminum race mufflers out there forsale? I want to make a 3 inch system from downpipe back but don't really want to run straight pipe
i know a place that sells just raw components. Used to buy high flow mufflers that were 3" and the size of a small resonator . let me try to look them up
vwown3d is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 12:57 PM   #70
Murdock1084
Scooby Newbie
 
Member#: 344328
Join Date: Jan 2013
Location: South Carolina
Vehicle:
2011 WRX
SWP

Default

Who has a grey sti that sits at roper st Francis?
Murdock1084 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 02:43 PM   #71
Southtown57
Scooby Newbie
 
Member#: 330761
Join Date: Aug 2012
Location: Charleston, SC
Vehicle:
13' STi
SWP

Default

Which Roper? Downtown, West Ashley, or Mt P? I work at the downtown Roper and have never seen it so I'm guessing a different one.
Southtown57 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 02:54 PM   #72
Murdock1084
Scooby Newbie
 
Member#: 344328
Join Date: Jan 2013
Location: South Carolina
Vehicle:
2011 WRX
SWP

Default

It's at st Francis (w ash tray) always parked in the back
Murdock1084 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 03:07 PM   #73
Southtown57
Scooby Newbie
 
Member#: 330761
Join Date: Aug 2012
Location: Charleston, SC
Vehicle:
13' STi
SWP

Default

I've seen a guy on iwsti that has a 11' grey sti that lives in charleston. Maybe it's him, cause I never see any dgm color sti's around here.
Southtown57 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 10:02 PM   #74
steve2788
Scooby Newbie
 
Member#: 346875
Join Date: Feb 2013
Location: Charleston, SC
Vehicle:
2013 wrx sedan
SWP. TP stage 3

Default

How many of you guys are going to cars and coffee tomorrow?
steve2788 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 06:23 AM   #75
Murdock1084
Scooby Newbie
 
Member#: 344328
Join Date: Jan 2013
Location: South Carolina
Vehicle:
2011 WRX
SWP

Default

I wish I could go but I am working. We need to get a group of everyone on here together.
Murdock1084 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.