Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday August 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-04-2013, 05:03 PM   #1
BOOSTED20PSI
Scooby Newbie
 
Member#: 347701
Join Date: Feb 2013
Vehicle:
02 WRX
SILVER AND BLACK

Default Random Misfire Car Shaking Bad.

Ok So I Have A 02 Wrx With Accessport Stage 2 Pretty Much Stock Besides Stage One Clutch And Tanabe Downpipe Back Exhaust. Im Getting A Random Misfire When Im In 5th At Full Boost The Cel Will Flast A Few Times Then Go Off Without Me Having To Clear It. You Cant Tell A Difference In The Power When The Code Is Thrown. I Have Changed Spark Plugs Fuel Filter And Checked Coil Packs All Are Good.any Ideas??? Also If I Let My Car Idle For 10 Min Or So I Get A Horrible Shake Through The Whole Car Like Its About To Rattle Apart. I Cut The Key Off Imidiatly When It Does This And Start It Back Up And The Shaking Is Gone. It Doesnt Throw Any Codes And Rpms Are Not Affected Kinda At A Loss Here Any Help Would Be Aprriciated. Thanks
BOOSTED20PSI is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.