Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday May 27, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-06-2013, 08:49 AM   #1
booSTin-scoobs
*** Banned ***
 
Member#: 340148
Join Date: Dec 2012
Chapter/Region: MAIC
Location: pittsburgh
Vehicle:
2004 wrx - 18g
305whp - 282wtq

Default p0171 after tomei uel install

So I installed my new tomei uel on my 04 Wrx, ej205. Now I have a code p0171 system lean bank 1, anyone else experience this? I'm currently on the Cobb ots vf39 map with my 18g turbo. I have the wg arm not hooked up so I don't go into any boost, my tune is in 2 weeks. Can't seem to find the problem
booSTin-scoobs is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.