Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday January 28, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Car Audio, Video & Security

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-13-2013, 07:26 PM   #1
pooky
Scooby Newbie
 
Member#: 267372
Join Date: Dec 2010
Chapter/Region: Tri-State
Location: NYC
Vehicle:
2003 bugeye
SRP

Default Question regarding speaker installation

Well, I started my audio project on my WRX. I just have a quick question regarding the speaker installation.

I bought an independent amp solely for the speakers(fronts/rears). Question is, do I ditch the factory plugs that was in the stock speakers/tweeters? Since I have an amp for just the speakers do I trace new wires from the amp(in trunk) to the speakers/tweeters at the doors?

So to make sure I got it correct, this will be the way I connect everything:

Sub amp connects to Sub
Speaker amp connects to all 4 speakers(fronts are component)
Sub amp & Speaker amp connects together via "remote"?
Head unit connects to either amp(remote also)?
Battery wire(4awg)splits off to the ground/power for both amps
Ditch the stock speaker connectors in doors

Please let me know if you think there is a fault in the direction I will be connecting everything. If you need additional information let me know. Thanks again for any and all help.
pooky is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.