Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Brakes & Suspension Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Brakes, Steering & Suspension

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-06-2013, 12:19 PM   #1
projectvoltron97
Scooby Newbie
 
Member#: 258203
Join Date: Sep 2010
Location: Western CO
Vehicle:
2002
Black

Default Front end suspension clunking noise

I know there are a billion give or take threads on front end clunks in the driver front area, however, I can not find anything that is like my problem. My car only clunks when I turn right a little and then back left. It happens every time my car just barely starts to turn left. It seems like a pretty significant clunking noise also. I have cobb front and rear sways with whiteline endlinks, h&r lowering springs, and strut tower bars. I have disconnected the end links from the control arm and drove and it does the same thing. I have checked all the bushings and bolts on the front suspension and grabbed and tried to shake the axel (no play), steering rack (no play) and tie rods (no play). It only happens while my car is moving so it is hard to deduce what is making the pop happen.
If there is anyone out there that can help me I would greatly appreciate it
projectvoltron97 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.