Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Proven Power Bragging

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-10-2013, 01:54 AM   #26
ppayer38
Scooby Specialist
 
Member#: 234407
Join Date: Jan 2010
Chapter/Region: MAIC
Location: Smithfield, VA
Vehicle:
04 Self-tooned
STi

Default

Well I got the Wideband/Boost Failsafe gauge installed today... I did not do the FP yet just to keep the results the same even though the weather has warmed up quite a bit(45* to 65*)

Well anyway on to the interesting info that everybody wants to hear.. The final AFR seems to float at 10.7-10.8 which is exactly where it is set to BUT on the other hand it has a massive dip to about 9.9-10.0 that has to be fixed! I am trying to figure out how to use the software to get datalogs and all that good fun stuff!

I will keep updating as I figure this out and smooth out the AFR!

Also to Ron. I had to downloaded the needed version of Microsoft.net and everything seem to go smoothly. Still trying to understand how the AEM program works but other then that it was a pretty straight forward install as far as install, open, update, restart, and have fun!
ppayer38 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.