Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday November 26, 2015
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Brakes & Suspension Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Brakes, Steering & Suspension

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-18-2013, 06:57 PM   #1
Scooby Newbie
Member#: 295552
Join Date: Sep 2011
Chapter/Region: South East
Location: Clearwater, FL
2005 STi

Default Strange Pulling During Acceleration

So a few weeks ago while driving to work, I hit a fairly large piece of scrap metal in the road that tore my rear diver side tire to pieces. I finished the commute on my spare and went home straight from work that night.

The issue is that ever since I had the spare on, my car pulls left while accelerating to the point that I have to counter steer a bit. As soon as I take my foot off the gas, the car jerks right. It did this with the spare, and now it does this with the new tire. I know we should replace all tires at once, but the set only had about 3,000 miles on it, so I'm not that concerned.

To give you some basic info on the car, it's a 2005 STi. Stock suspension besides kartboy rear end links. I have a set for the front I have yet to put on, as well as new pads, fluid and rotors. I do have a bit of brake drag on the front passenger side, but it's been like this since before the pulling started.

I'm not sure where to start- rotation? Balance? Alignment?

Thanks in advance.

It curves to the left
Wild ride
SLeRoux92 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2015, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.