Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday October 30, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo)

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-22-2013, 03:25 PM   #1
DatSwagKid
Scooby Newbie
 
Member#: 354183
Join Date: Apr 2013
Default Problems with my 05 WRX

Help I have been looking around the forums lately but have ran into a problem so i need to make this account to ask! I have a 2005 wrx
sti wagon i bought a couple months ago because my best friend had a really fast one. Anyways i paid my friend to put on a turbo i bought of a guy on craigslist. he said it was a hta82 and i also bought some other bolt ons like a perrin upipe and a cx racing intercooler the car already had a perrin turbo back. Everything was installed and the car was running a little weird but was really quick. Yesterday when i started the car it sounded weird and the rpms was going from 500-1,500 ish i thought it was a little odd but decided i needed to leave for work so i left and about 15min later it started to sound like a box of marbles being shaken up really hard! I think something was in my engine so i gave it some gas to try to shake it out but it just made a louder noise then stalled out. MY friend told me its probably the fuel pump gave out and that i should be able to replace it on the side of the road easy. Which fuel pump do you guys recommend for my mods, or is this not my real problem?
DatSwagKid is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.