Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Tuesday July 29, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-24-2013, 10:26 PM   #1
Tyler02WRX
Scooby Newbie
 
Member#: 354504
Join Date: Apr 2013
Default Rear Tail lights

Hi everyone, NEED HELP!!!!

names tyler, new to the site, got a small issue with my 02 REX converted to an sti, hoping someone can give me some positive feed back on this little yet big big problem in my eyes.

yesterday i went out for a cruise, as i was parking my car i noticed that i didnt have any tail lights (DRL or as some call them "park' lights), the thing is i have head lights, fog lights, break lights, reverse lights, all signals, an dash lights but i don't have my running lights on the front fenders or the tail lights, i took all my lights out an made sure all connections were good due to the fact i got after market front lights an rear ones as well, when i click my lights on the first notch, my dash lights come on as there supposed to, just not the tail lights, i click it all the way on an my head lights an everything else comes on as normal, i just don't under stand why i have no running lights on my fenders an in the rear of my car, i tested all the fused behind the little change holder thing on the drivers side above the hood release, also checked all the fused i could under the hood an all of them are still good, not to sure what else to do if i can fix it myself or if i F@#$ED it up good an gotta take it in to the dealer so they can do something, if anyone knows what this might be pls lemme know!

stuck driving the winter beater an it really sucks, girl friend an i waited months to go cruising at night an now with this light issue i don't wanna go out an have the boy's in blue come up an give me grief about the lights than decide to get there buddy's in the VIU department to comon down! so its stuck at my work against the fence until i can figure out this problem, lemme know what u guys think i need help!!!!!

Thanks everyone!!!
Tyler02WRX is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.