Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday September 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Brakes & Suspension Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Brakes, Steering & Suspension

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-18-2013, 06:44 PM   #1
ekowalczyk77
Scooby Newbie
 
Member#: 325755
Join Date: Jul 2012
Location: Oak Forest IL
Vehicle:
2008 Subaru STI
silver

Default Suspension problems

I have a 2008 subaru sti with some type of problem. When i hit the gas the jerks to the right, i have already gotten an alignment. I have no work done to the suspension besides new xxr 527 18x8.75 rims with 235/40r bridge stone torenzo tires. Subaru tech had already lifted the car up and was unable to see if anything is bent. He said the now the only thing he can do it take my whole suspension apart and find the problem. If anyone has any idea what could be wrong with it post it here, if anyone has had any problem like this please tell me what you did and how you fixed it.
* Registered users of the site do not see these ads.
ekowalczyk77 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2013, 09:13 PM   #2
A-man07
Scooby Specialist
 
Member#: 271525
Join Date: Jan 2011
Location: BagEnd
Vehicle:
07 STi
424whp/382wtq GT3076

Default

Sounds like a tire or wheel problem.
A-man07 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2013, 11:25 PM   #3
flstffxe
Scooby Specialist
 
Member#: 155358
Join Date: Jul 2007
Location: Coon Rapids, MN
Vehicle:
2008 Forester
Steel Silver

Default

Was it fine before the tires and wheels?

If so, are all the tires the same size? Wouldn't be the first time a store mounted up a tire that was up or down one size by mistake.
flstffxe is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2013, 11:48 PM   #4
xxp0werrangersxx
Scooby Newbie
 
Member#: 134395
Join Date: Dec 2006
Default

Quote:
Originally Posted by A-man07 View Post
Sounds like a tire or wheel problem.
kinda sounds right
xxp0werrangersxx is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2013, 08:22 AM   #5
jpatt006
Scooby Specialist
 
Member#: 289470
Join Date: Jul 2011
Chapter/Region: MAIC
Location: West Chester, PA
Vehicle:
2011 WRX stage 2+
DGM

Default

Throw the stock wheels and tires back on and see if it still happens.
jpatt006 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2013, 03:36 PM   #6
ekowalczyk77
Scooby Newbie
 
Member#: 325755
Join Date: Jul 2012
Location: Oak Forest IL
Vehicle:
2008 Subaru STI
silver

Default

Switched back to stock wheels no pull! What could be wrong with the wheels
ekowalczyk77 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2013, 08:37 PM   #7
CopperTopNWOR
Scooby Specialist
 
Member#: 295724
Join Date: Sep 2011
Chapter/Region: MWSOC
Location: NW Ohio
Vehicle:
2013 BRZ Limited
SWP

Default

Measure everything you can and see what is different.
CopperTopNWOR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.