Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday April 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Impreza Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-24-2013, 11:02 AM   #1
delellod123
Scooby Newbie
 
Member#: 363200
Join Date: Jul 2013
Default Help me identify source of oil leak on 07 IMPREZA??

I few days ago I had started to notice the slight scent of burning oil coming from my car. This had prompted me to look into the matter. Ive noticed small oil spots on my parking space at work. I took a flashlight and looked under the hood. It appears there is some oil pooled in a spot behind a white (sensor?) Possibly the oil pressure sensor. Also, it appears it has dripped down onto a plastic (catch? or pan?) located all the way underneath the engine, closest thing to the ground.

From these photos, can anyone help me identify the issue. Ive inspected the Valve cover and it has no oil on it. Maybe a drip or two that spilled off from the small pool in the photos. Also, my oil levels are good and car runs fine. No smoke or anything. Please see pics...





delellod123 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.