Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Friday September 30, 2016
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Engine Management & Tuning

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads. 
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-10-2013, 05:00 PM   #1
lavid2002
Scooby Specialist
 
Member#: 226864
Join Date: Oct 2009
Location: Southern NJ
Default Omni 4 bar MAP throwing CEL

Hey everyone,

Does a base map need to accomodate for an omni 4 bar MAP sensor? I have a car that is running a little rough but the AFRs are fine, I have an omni 4 bar MAP sensor on it and I'm wondering if maybe my tuner forgot to accomodate for this. I'm getting a P0107 from it. Perhaps I should throw the OEM MAP sensor back on for break in.

Input?

Thanks

_Dave
lavid2002 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2016 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2016, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.