Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday September 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Legacy Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 06-18-2003, 12:20 PM   #1
mvstype
Scooby Specialist
 
Member#: 4736
Join Date: Mar 2001
Chapter/Region: SCIC
Location: don't PM me
Vehicle:
95 12 sec. Legacy
Same Color as a Booger

Default Starter Sensor on Clutch?

I went out to my car this morning and tried to start my car. Pushed down clutch and nothing, depressed then pushed down again then it started. I then went to get gas. I had to press the clutch many times before it would start.

Is there a sensor to change? Is it easy? Has anyone had this problem?


MV
mvstype is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starter problem after clutch install naSTi wagon Factory 2.5L Turbo Powertrain 3 03-22-2009 10:22 AM
WTB: WRX Starter, 2.5rs clutch fork boot Switch07 Private 'Wanted' Classifieds 2 07-24-2008 10:44 AM
5mt starter & 6mt clutch akcel Drivetrain 0 06-19-2007 01:20 AM
TGV sensor the same as TPS sensor on 04 STi?? Clark Kent Factory 2.5L Turbo Powertrain 7 10-20-2006 10:25 PM
Oil leak from starter - overfilled on oil change? codger Service & Maintenance 3 07-16-2003 08:33 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.