Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday April 20, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Subaru Models > Impreza Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-21-2013, 10:19 PM   #1
Senio
Scooby Newbie
 
Member#: 275651
Join Date: Mar 2011
Chapter/Region: South East
Location: Miami, Florida
Vehicle:
2005 STI
Blue

Default Issue Pumping Gas on My 05 STI

Hello there guys, so like the title says I'm having a weird issue with my car when ever i go to pump gas in it. OK so I'm low on fuel and i go to the gas station, i start pumping the gas and it nozzle stops pumping not even 2 seconds after i begin pumping, it does it every time religiously. I have tried going to many different gas stations and its always the same issue. sometimes i get it on a sweet spot and it wont cut off at all and sometimes spills over. I literally stand there usually about 10 minutes trying to pump gas.

What can this be ? My car is an 05 STI with 59K on the odometer, vehicle is bone stock.

please help.

Thank you all in advance.
Senio is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.