Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday December 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC General > Newbies & FAQs

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-09-2014, 09:55 AM   #18
claythrow
Scooby Specialist
 
Member#: 283663
Join Date: May 2011
Chapter/Region: NESIC
Location: Boston
Vehicle:
2004 STI
Root Beer

Default 76

Quote:
Originally Posted by Loyale93 View Post
What the hell is 76 gas??
lol, I was wondering the same thing.

This is a long shot, but a little while back I helped with a car that had this same problem...the best way to describe it was like it was stuttering at speed. It seemed like combustion problem, which could be from a number of different sources.

I checked the oil, dipstick came up totally dry. Put oil back in the motor, & all was well again.

The place that changed the oil forgot to fill it again. He had the sticker still in the windshield stating the mileage till next oil change. He had driven 800 miles with no oil. Absolutely no signs of an oil leak (if they had filled it, & that would be a lot of oil to dump) & if it was burning oil, it was suddenly burning it at a massive rate, as I had driven this car not long before. With how sensitive these bottom ends can be I would not have believed it if I hadn't seen it with my own eyes.

Problem has not come back, & oil levels have remained normal.

Needless to say he will not be going back to that place, they claim there was no mistake made. But irreparable damage has been done to that engine because of it...we saved it for the moment, but it's lifespan has been shortened.
claythrow is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.