Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday December 21, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Click here to visit TireRack
Brakes & Suspension Forum sponsored by The Tire Rack

Losing traction? Need new tires?
Click here to visit the NASIOC Upgrade Garage...
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Brakes, Steering & Suspension

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-21-2014, 05:46 PM   #1
pur
Scooby Newbie
 
Member#: 335631
Join Date: Oct 2012
Chapter/Region: NWIC
Location: Portland
Vehicle:
2011 WRX Premium
SWP Protuned/Turboback

Default Squeak during braking

Hello all,

I recently went over a speed bump a little too hard, and after that I've had this minor squeak.

When breaking and in neutral, I can hear a squeak from the right rear wheel. It's is not constant, so something must be rubbing just a little bit with each wheel revolution? I can only hear it out of gear, so its not extreme. Does not happen when accelerating or when I am just coasting in neutral, only when braking. The squeak varies based off speed, but its too hard to hear it braking from 30 or higher. No other anomalies with the car, drives great still.

My theory is that something is rubbing with the E-Brake, but I didn't have the tools needed to remove the rotor. I removed the pads and the rear brake assembly, looked at the shield, rotor, and pads. They all look fine.

Any thoughts?
* Registered users of the site do not see these ads.
pur is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2014, 11:17 AM   #2
pur
Scooby Newbie
 
Member#: 335631
Join Date: Oct 2012
Chapter/Region: NWIC
Location: Portland
Vehicle:
2011 WRX Premium
SWP Protuned/Turboback

Default

Anyone have any ideas?
pur is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.