Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Monday December 22, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-16-2003, 11:12 PM   #1
jay2theb
Scooby Newbie
 
Member#: 37568
Join Date: May 2003
Location: WA State
Vehicle:
2003 WRX Sedan
WRB

Default I think I have a coolant leak :(

I checked the coolant level today and it was below "low". I've only had the car 5 months so this seems strange to me. I did put the STi radiator cap on, but that's it so far as far as mods go. Can this cause a leak that I think is happening? Another thing, I hit a deer about a month ago, and it did about 5k worth of damage, messing up the front passanger side of the car. I got it all repaired and the shop didn't see any engine damage. Is it possible the radiator itself took some damage and is leaking very slowly?

PS: not sure if the deer died as I drove back to the "scene" and the deer was gone! I hit it doing 45mph too so if it did survive it probably wasn't for long. I'm hoping it died, or a wolf or coyote got it
jay2theb is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I think i have an exhaust leak before the turbo?? blackie Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 2 02-09-2005 03:15 PM
I Think I have an Air Leak... Ferg Off-Topic 8 01-20-2005 11:01 PM
I think i have a boost leak, i need help!!! imprzya Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 13 01-20-2005 03:15 PM
So i think i have a boost leak, how do i test this? jefersun Factory 2.0L Turbo Powertrain (EJ Series Factory 2.0L Turbo) 5 10-20-2004 10:58 PM
Any WRX folks have a coolant leak? veloLexus Bay Area Impreza Club Forum -- BAIC 14 10-03-2002 10:52 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.