Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Thursday July 31, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Electrical & Lighting

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-08-2004, 04:17 PM   #1
BritSti
Scooby Newbie
 
Member#: 38057
Join Date: Jun 2003
Location: Hingham, MA
Vehicle:
2010 IS-F
USB

Default Remote start - Lock wire which goes negative

I have the remote starter working on my Sti, well without the neutral sense or clutch bypass, those are coming, issue right now is my activation input.

The red/white wire of the keyless entry module is not giving me a negative on keyless entry lock, I have tested both red/white wires and also tried some on the integrated module.

Basaically the remote starter needs to see a double pules of negative when the keyless entrly lock button is hit twice, when I ground it out two times manually the thing starts right up....

Any suggetions on this, oh yes this is the Omega Rally remote start setup for 02-04+ subarus, instructions have been ok, but they specify a "Lock" wire on the blue pin of the integrated module which isn't there....

Thanks.

S
BritSti is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remote Start Tach Wiring Question (i'm all searched out) i102spd Car Audio, Video & Security 8 10-18-2005 09:52 AM
02-05 impreza/wrx remote start/alarm wiring.. vipernj Car Audio, Video & Security 6 09-13-2005 02:49 AM
Keeping my fog HIDs from flashing when I remote start, lock or unlock my car..?? The Modaholic Electrical & Lighting 9 01-25-2005 03:16 PM
Got Hellas. Okay, so which horn wire is pos. and which is neg.? Siper2 New England Impreza Club Forum -- NESIC 0 01-02-2003 10:38 PM
Quickie questions on remote start, locking gas cap cowgrrrl Car Audio, Video & Security 5 04-06-2002 03:57 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.