Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Wednesday September 17, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
NASIOC
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Technical > Service & Maintenance

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-25-2004, 02:12 PM   #1
Pyro666
Scooby Newbie
 
Member#: 55913
Join Date: Feb 2004
Location: Canada
Vehicle:
1999 Outback Sport
Silver

Unhappy Loss of power when accelerating sometimes...

I own a 99 outback sport, got 160,000k on it, however i am experiencing a problem lately that when i accelerate i lose power around 1500 to 2000 rpm and the car seems to bog down, and then when it hits 2500 rpm i get all the power back and car is fine. however, my shift pattern, manual transmission, falls into this range and therefore becomes irritating while driving in traffic, i have to keep the rpm's up...after a while the problem goes away, and the car is fine accelerating away at any rpm range...i have been trying to show the dealership, but the cay seems to work fine once i get there...i just got a new ignition coil which fixed some stuttering when engaging gears at even lower rpm's...i run 93oct. anyless and the problem becomes more prevailent...any ideas please?

thanx
Pyro666 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a weird loss of power in accelerating? hagood22 Newbies & FAQs 3 08-27-2007 11:54 PM
loss of power within 3 weeks of purchase KckAsX South East Region Forum 13 05-01-2002 04:13 PM
Recent loss of power Kachukaa General Forum Archive 0 01-15-2001 03:58 PM
Engine shudder/loss of power SSLegacyGT Normally Aspirated Powertrain 6 11-25-2000 09:56 PM
Loss of power and engine shudder SSLegacyGT Legacy Forum 12 11-23-2000 09:25 AM


All times are GMT -4. The time now is 10:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.