Welcome to the North American Subaru Impreza Owners Club Sunday October 26, 2014
Home Forums WikiNASIOC Products Store Modifications Upgrade Garage
Canada Region Club
Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences Home Registration is free! Visit the NASIOC Store NASIOC Rules Search Find other members Frequently Asked Questions Calendar Archive NASIOC Upgrade Garage Logout
Go Back   NASIOC > NASIOC Regional Areas > Canada Region Forum

Welcome to NASIOC - The world's largest online community for Subaru enthusiasts!
Welcome to the NASIOC.com Subaru forum.

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, free of charge, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join our community today!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact us.
* Registered users of the site do not see these ads.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-27-2004, 12:04 AM   #1
bigbear522
Scooby Specialist
 
Member#: 21304
Join Date: Jul 2002
Location: AB
Vehicle:
2002 Impreza WRX
Funky Silver Party Wagon

Unhappy Broken Compustar/static

I think I have a loose or broken unit. My remote still works as I see the little signal flash on my unit (trying to transmit). But for some reason my base unit in the car is not accepting the commands. I tried to wiggle the wires on the unit and it works for like 1 min. Anyways how much does the unit go for these days just in case I need a new unit. I am going back to the shop who installed it to see if this is under warrenty.

Also I've been getting static SHOCK everyday for the pass week when I am exiting my car. Anyone else having this problem?? How can I get rid of some of the static in my car??? Thanks,

Byron
bigbear522 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
static shock BlueMofo General Community 39 04-28-2002 02:13 AM
My trunk broken into, now Iím a static. White Knight Tri-State Area Forum 15 07-13-2001 06:37 AM
Static electricity problem dead-eye General Forum Archive 36 12-08-2000 09:40 PM
Static electricity!!! dead-eye Newbies & FAQs 7 11-07-2000 12:19 AM


All times are GMT -4. The time now is 02:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
Copyright ©1999 - 2014, North American Subaru Impreza Owners Club, Inc.